Gebruikersnaam
Wachtwoord

Registreer je NU gratis!

Bekijk profiel

Profiel van Soraya


Hoi mannen en vrouwen,

Hier ben ik dan, Soraya een mooie zwarte parel van 25 uit het mooie Utrecht.
Afgelopen weekeinde zat ik zoals zo vaak weer eens alleen en ben naar mijn vriendin gegaan. Met haar heb ik veel contact en we spreken elkaar bijna dagelijks. Ik heb haar uitgelegd dat ik het zo niet langer meer volhoud en heb haar om advies gevraagd want wat is er namelijk aan de hand.
Mijn man Alfred, met wie ik inmiddels 3 jaar getrouwd ben is zeeman. En ja die mensen zijn heel vaak van huis zoals je misschien wel weet. Wat inhoud dat ik er 9 maanden per jaar alleen voor sta in het leven. In het begin vond ik dat wel prima, ik miste hem natuurlijk wel heel erg maar ok, het was nou eenmaal zijn werk.
Nu de laatste tijd heb ik er vreselijk veel moeite mee want er blijven bepaalde behoeftes waar ik als gezonde jonge meid behoefte aan heb maar die niet worden bevredigd.
Natuurlijk hebben we wel contact en alles maar dat is niet hetzelfde als elkaar eens lekker vasthouden, knuffelen of wat dan ook.
Dat is dan ook de reden dat ik hier maar eens kom kijken en ik ben benieuwd of er mannen of misschien wel vrouwen zijn die me eens gezelschap zouden willen houden als je snapt wat ik bedoel.
Hoop iets te horen.

Soraya